Усилията на Samsung да подтикне потребителите на iPhone да преминат към Android започват да навлизат в нови и доста интересни измерения.

Apple iPhone 12 и защо феновете на Android чакат новия флагман

Защо феновете на Android чакат iPhone 12

Една трета от тях са готови за смяна

Наскоро корейският технологичен гигант пусна уеб приложение, чрез което собствениците на iPhone могат да изпробват Android и One UI, без да се налага да сменят устройството си.

Това се случва чрез уеб-базираното приложение iTest, което всеки може да свали и активира, след като сканира QR кода в сайта на приложението.

Снимка 526373

Източник: lifestyle.bg

След активация приложението се появява като икона сред останалите приложения, а при отваряне върху лицето на iPhone се появява интерфейсът, познат от Galaxy телефоните на Samsung.

Много от приложенията и функциите в iTest са ограничени, но потребителите все пак могат да изпитат и разгледат някои от особеностите на операционната система.

Снимка 526371

Източник: lifestyle.bg

Отваряйки Galaxy Store, веднага виждаме реклама на играта Fortnite, която бе свалена от магазина за приложения на Apple и ясно ни показва каква е целта на Samsung.

Снимка 526370

Източник: lifestyle.bg

В Galaxy Wearable пък са изложени различни носими джаджи от екосистемата на Samsung Galaxy.

Снимка 526372

Източник: lifestyle.bg

iTest ни дава да надникнем и в интерфейса на камерата и възможностите, които предлага тя, като една от най-силните черти на телефоните на Samsung.

Снимка 526374

Източник: lifestyle.bg

По време на преживяването с iTest ще получим и различни известия и съобщения, за да научим повече за особеностите и плюсовете на Android.

Бил Гейтс, Android, iOS и коя операционна система предпочита милиардерът

Android или iOS предпочита Бил Гейтс

И какво мисли за биткойн

Макар и с ограничени възможности, приложението определено е приятно за ползване и със сигурност ще подбуди интереса на някои собственици на iPhone, които до момента не са могли да се запознаят със света на Android от първа ръка.