През последните няколко дни в мрежата се появиха редица изтекли изображения на панелите на Huawei Mate 30 и Mate 30 Pro, които разкриват определени детайли за следващите флагмани на марката.

Снимка 432488

Източник: Twitter / gerrel

Както сами можем да видим, снимката от Twitter намеква за устройства с изключително тънки рамки и селфи камери, които най-вероятно ще бъдат поместени в малки дупки в горната част на екраните.

В Weibo пък бе публикувано изображение на задната страна на Mate 30 Pro, която ще изглежда доста различно от тези на флагманите на другите големи производители в момента.

Снимка 432489

Източник: Weibo / ichangezone

Кръглата форма на камерния модул е в крак със слуховете около модела, като се очаква сензорите да предложат наистина впечатляващи възможности за снимане.

Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro моделите бяха доста по-атрактивни и мощни от останалите Android смартфони на пазара при излизането си миналата година. Очакванията са тази тенденция да се запази и с Mate 30 серията.

Тя е спрягана за най-важната за Huawei до момента, предвид загубите, които компанията търпи в следствие на рестрикциите, въведени от страна на САЩ.

Huawei постави нов рекорд по продажби, въпреки забраните на САЩ

Най-бързо продаващите се модели на Huawei досега

Нов рекорд по продажби - въпреки забраните на САЩ