В началото на брака всичко тече по мед и масло, в повечето случаи.  Когато обаче на хоризонта се появят деца, напрежение в работата и семейни и финансови проблеми, нещата придобиват други измерения. 

Повече секс с половинката, повече изневери

Повече секс с половинката, повече изневери

Ново изненадващо проучване

В един момент е напълно възможно на семейния хоризонт да се появи и изневярата. Да, тя е много трудна за преглъщане, защото се чувстваме предадени и излъгани от човека, на когото сме имали най-голямо доверие. Това обаче не означава, че трябва да се откажем от него.  

Снимка 340437

Източник: iStock

Необходима е упоритост, за да преминем през този тежък период. В повечето случаи изневярата идва като гръм от ясно небе и не знаем как да постъпим. Ако все пак сме решили, че бракът ни си заслужава усилията да бъде спасен, то трябва да бъдем много упорити, за да го постигнем.

Защо не се целуваме с език след брака

Защо не се целуваме с език след брака

Не е задължително, но е често срещано

Дори да успеем да преодолеем изневярата, винаги ще остане емоционален белег, но така връзката ни с партньора може да стане по-честна, отворена и задълбочена. 

Снимка 340438

Източник: iStock

Терапията е доста добър избор, защото ролята на терапевта като арбитър на чувствата ни може да помогне много. Много хора са скептични към този метод, но той е помогнал на не един или два брака да се заздравят. 

Кога трябва да си вземем почивка от секса

Кога трябва да си вземем почивка от секса

И защо наистина е необходимо

Друг добър вариант е да си дадем почивка. Когато раната е все още прясна, е доста мъчително да гледаме любимия си човек. Затова, ако имаме възможността да живеем разделени за известно време, би било добре. Така и двете страни ще могат да преосмислят случилото се.