Силиконовата бомба Николета Лозанова се оказва истинско бедствие за футболиста Валери Божинов. Преди броени дни Алисия я сравни със земетресението в Япония и може би ще се окаже права. Откакто Валери е с нея кариерата му върви катастрофално надолу, успя да се забърка в доста скандали и за капак се скара с най-добрия си приятел собственика на заведението "Найт Флайт" Петко Димитров, пише в. "Шок".

Кавгата между двете аверчета била по повод джипа, който футболистът подари на изгората си. Петко го скастрил приятелски, че не трябвало толкова да се изхвърля, защото скоро ще фалира. Освен със скъпото возило Божинов досега успя да заведе Лозанова на Малдивите за три седмици и я обзаведе с часовник "Картие" и кой знае още колко други луксозни подаръци.

След като до ушите на Николета стигнала забележката на Петко, тя побързала да му се обади и да му го върне: "Ти не си ли с Ели заради парите на баща й?", ядосана извикала плеймейтката. Това естествено засегнало Димитров и той информирал дружката си Валери, че повече не желае да поддържат приятелски отношения.