Днес, победителката в юбилейното издание на "ВИП Брадър" Миглена Ангелова беше гост в "На кафе". Както вече писахме, докато водещата беше във формата, колегата й Антон Стефанов, който беше сред коментаторите на шоуто при Гала, се закани да предложи брак на Миглена.

Главният редактор на светско списание №1 Love style я чакаше избраницата си, облечен в смокинг и готов да изпълни обещанието си. Журналистът застана при нея, падна на колене и поде: "Мила, Меги, толкова съм възхитен от всичко, което направи.

От искреността, от любовта, която извира от сърцето ти. Меги, България избра своя пети президент, време е ти да избереш, своя пети съпруг", заяви Стефанов.

Снимка 263102

Ангелова без колебание каза да, а на пръста й се озова огромен диамантен пръстен, избиран специално за нея. Всички разляха пенливо шампанско и с викове "Наздраве!" , "Наздраве!" поляха годежа.

Снимка 263105

"Преди всичко искам да кажа, че благодаря не само на Тони, който ми предлага, защото му бях казала, че не бих се омъжила отново, но уви, не знам какво ще прави, аз приех.

Искам да благодаря и на всички потребители на Фейсбук, не мога да остана безмълвна към любовта и добротата им. Това беше победата на поп фолка", заяви тя. Годежът не се размина и без целувки между влюбените.

Снимка 263136
Снимка 263139
Снимка 263138
Снимка 263103