От миналата седмица феновете на Спайдърмен са на тръни какво ли ще бъде бъдещето на любимия им супергерой. От Marvel и Sony все още не са дали информация дали Питър Паркър ще напусне киновселената на Marvel.

Спайдърмен, Sony Pictures, Marvel, Disney, Кевин Файги и дойде ли краят на сделката между студиата

Бъдещето на Спайдърмен е неясно

Кевин Файги няма да е част от следващите филми за Спайдърмен

Президентът на Marvel Studios Кевин Файги говори пред Entertainment Weekly за раздялата със Спайдърмен. Той заяви, че още от самото начало е знаел, че партньорството със Sony ще приключи в някакъв момент, но смята, че са разгърнали добре историята на Питър в двата самостоятелни филма за него, както и с трите му участия във филмите за "Отмъстителите".

Том Холанд пък каза, че и петте филма, в които е участвал, са страхотни. Това, което актьорът знае със сигурност, е, че ще продължи да играе Спайдърмен.

Разбира се, не издаде нищо повече, но изрази увереността си, че бъдещите филми за Човека паяк ще бъдат дори по-добри от тези, които сме гледали до този момент.

"Венъм 2", Анди Съркис, Том Харди и кой ще режисира втория филм

"Венъм 2" си намери нов режисьор

Задачата пред Анди Съркис не е никак лека

Сигурни сме, че това може да се случи, защото след успеха на "Венъм" и уговорката, че трябва да има още поне два филма за него ни се струва логично да видим Спайдърмен в някой от тях. Не бива да забравяме също, че Венъм е един от основните злодеи от комиксите за Спайди.