Преди месец, когато разбрахме, че ще гледаме Джейсън Стейтъм и Кевин Харт заедно на екран, се зарадвахме искрено, защото много харесваме и двамата.

The Man From Toronto, Джейсън Стейтъм, Кевин Харт и ще участват ли заедно във филм

Джейсън Стейтъм и Кевин Харт ще участват в екшън комедия

Очертава се да бъде интересно

Те, съвсем естествено, трябваше да вземат главните роли в екшън комедията The Man From Toronto, но нещата са се объркали. Според Deadline, Джейсън Стейтъм се е отказал от ролята си във филма само няколко седмици (между четири и шест) преди началото на снимките.

Първоначалната информация сочеше, че Стейтъм не се е разбрал с продуцентите относно филма. Актьорът е искал The Man From Toronto да бъде направен за 18+, докато хората, които дават парите, не са били съгласни с това.

Снимка 373025

Източник: Alexandra Films

Според обновената информация на Deadline, до напускането на Стейтъм се е стигнало, защото е прекратил договора си с William Morris Endeavor Entertainment (WME) - агенцията, която го е представлявала. Решението е по взаимно съгласие, но точните причини не са ясни.

Кевин Харт, Натали Еманюел, Die Hart, Quibi и сериалът, в който двамата ще участват

Какво ни готвят Кевин Харт и Натали Еманюел

Ще бъде доста интересно

Странното е, че Джейсън Стейтъм подписа с WME миналата година, а преди това беше представляван от Creative Artists Agency (CAA). Към момента не е ясно кой ще заеме мястото на Стейтъм в The Man From Toronto, но със сигурност филмът ще загуби и от екшъна, и от хумора си. Защото в крайна сметка екшън комедиите са симбиоза между тези две неща.