В много интервюта след катастрофата през септември миналата година Кевин Харт казваше, че е различен човек, че случилото се му е отворило очите.

Кевин Харт, катастрофата и възкресението на актьора

Към какво се стреми "възкръсналият" Кевин Харт

Актьор и човек за пример

Дали заради това, дали заради друга причина, следващият филм на Харт ще се казва Die Hart. Не, няма правописна грешка, просто така актьорът прави намигване към фамилията си.

Във филма Кевин Харт ще играе себе си, комедиант, който се опитва да пробие в Холивуд и да се превърне във водеща екшън звезда.

За да достигне до това ниво, Харт трябва да премине обучение в училище за екшън звезди. Няма да му е никак лесно, защото треньор ще му бъде застаряващият и пренебрегван от някои Джон Траволта.

The Man From Toronto, Джейсън Стейтъм, Кевин Харт и ще участват ли заедно във филм

Джейсън Стейтъм и Кевин Харт ще участват в екшън комедия

Очертава се да бъде интересно

Интересна роля ще има и Натали Еманюел, която ще изиграе конкурентен студент. Задача ѝ ще бъде да изстиска Харт до капка, за да даде всичко от себе си.

Quibi, Survive, Софи Търнър, Кори Хоукинс и първи трейлър на сериала

Софи Търнър има 10 минути да оцелее

Втори сериал за актрисата

Сериалът ще бъде създаден за стрийминг платформата Quibi, която трябва да стартира през април. Всъщност, Quibi е насочена изцяло към потребителите на мобилни телефони, които обичат да гледат съдържание на устройството си. Затова и епизодите както на сериала с Кевин Харт, така и по принцип тук, да бъдат с продължителност около 10 минути.