Има много неизвестни около това как ще продължи да се развива киновселената на Marvel. Разбира се, Кевин Файги и екипът му много добре знаят, но умишлено мъчат всички нас, простосмъртните фенове.

Черната вдовица, Скарлет Йохансон, Флорънс Пю и кой нов герой ще видим във филма

Новият герой във филма за Черната вдовица

Наташа ще има сериозни проблеми

Това, което се знае, е, че догодина трябва да видим два филма със супергерои на Marvel. Не е официално потвърдено кои ще са, но сме почти сигурни, че това ще бъдат The Eternals и самостоятелният филм за Черната вдовица. Причината е, че снимките на последния вече текат, а новините около първия направо валят.

Последната новина около The Eternals идва от The Hollywood Reporter. Според техни източници, Салма Хайек е започнала преговори за роля във филма. За съжаление няма никаква информация около това каква ще бъде ролята ѝ, ако се стигне до споразумение.

Към този момент сигурните попълнения в предстоящия филм са Ричард Мейдън и Кумаил Нанджиани. Все още се водят преговори с Анджелина Джоли, но актрисата подписан договор няма.

Ричард Мадън, The Eternals, Marvel и ще участва ли актьорът във филма

Актьор от Game of Thrones става супергерой на Marvel

Ричард Мадън, Анджелина Джоли и Кумейл Нанджиани ще бъдат част от киновселената на Marvel

The Eternals ще бъде базиран на комиксите на Джак Кърби от 1976 г., които ни връщат милиони години назад във времето - в зората на Вселената. Тогава космическите същества, познати като селестиълс (Celestials), са провеждали експерименти с хора, за да ги превърнат в могъщи същества, познати като The Eternals.

Киану Рийвс, The Eternals и ще участва ли актьорът във филма

Ще стане ли Киану Рийвс супергерой на Marvel

Актьорският състав на The Eternals може да стане още по-впечатляващ

Естествено, в дъното на всичко има и любовна история между Икарис (Ричард Мейдън) и Сърси (Анджелина Джоли, но повтаряме, че не е официално потвърдено). Все още нямаме премиерна дата, но се очаква снимките да стартират в края на тази година.