"Отмъстителите: Краят" разби сърцата на много фенове, които не бяха готови да се разделят с обичани герои като Железният човек и Черната вдовица.

"Отмъстителите: Краят", Кевин Файги, Marvel и добавените нови сцени във филма

Добавят сцени към "Отмъстителите: Краят"

Добър маркетингов ход

Добрата новината е, че Marvel ни готвят един куп нови филми, които сме сигурни, че няма да ни разочароват. Един от тях е първият самостоятелен филм за Черната вдовица.

Снимките текат в момента и всичко се пази в тайна. Знаем само, че участие ще вземат Скарлет Йохансон, Флорънс Пю и Дейвид Харбър.

До този момент нямаше никаква яснота около героите на Пю и Харбър. Няколко снимки от снимачната площадка на филма за Черната вдовица обаче разкриват каква ще бъде ролята на звездата от "Семейни кютеци" Флорънс Пю.

На една от снимките виждаме два сандъка, в които се пренасят костюмите и реквизитите на актьорите. Но по-интересни са надписи върху тях. На единия пише Наташа, а на другия Йелена.

Първият е ясно, че принадлежи на Наташа Романоф, известна като Черната вдовица. Йелена обаче е напълно нов образ за киновселената на Marvel. От Digital Spy смятат, че това може да бъде руският шпионин Йелена Белова, която се появява за първи път в комиксите през 1999 г.

Дейвид Харбър, Рейчъл Вайс, Черната вдовица и кое е новото попълнение във филма

Кое е новото попълнение във филма за Черната вдовица

Не сме сигурни, че новината е добра

Интересното е, че тя е враг на Наташа и е свързвана както с ЩИТ, така и с Хидра. Сайтът се уповава и на другите изтекли снимки, че именно Флорънс Пю ще влезе в ролята на Йелена. Разбира се, ще очакваме и официалното потвърждение.

Към момента все още не е ясна нито премиерната дата, нито заглавието на филма за Черната вдовица, но го очакваме през 2020 г.