"Отмъстителите: Краят" продължава похода си към първата позиция в историята на бокс офиса, за да се окичи с титлата най-касов филм. "Спайдърмен: Далече от дома" обаче ще бъде последният филм от третата фаза от киновселената на Marvel, а от последния трейлър разбираме, че ще бъде и ключът към следващата.

"Спайдърмен: Далече от дома", Том Холанд, Джейк Джиленохл и нов  трейлър на филма

Какво се случва със Спайдърмен след "Отмъстителите: Краят"

"Спайдърмен: Далече от дома" ще бъде запомнящ се

The Eternals ще бъде част от нея, а до момента знаем (но не е официално потвърдено), че Анджелина Джоли е взела една от главните роли - тази на Сърси.

Според Variety, Ричард Мадън, който доби популярност с ролята си на Роб Старк в Game of Thrones, също ще участва във филма. Изданието твърди, че той ще вземе друга главна роля - тази на Икарис

The Eternals е базиран на комиксите на Джак Кърби от 1976 г., които ни връщат милиони години назад във времето, когато Вселената е била още "млада". Тогава космически същества, познати като селестиълс (Celestials) са провеждали експерименти с хора, за да ги превърнат в могъщи същества, познати като The Eternals.

Game of Thrones, "Безсрамници" и кои са сериалите с най-много голи сцени

Сериалите с най-много голи сцени

Голота на килограм

Те обаче имат и също толкова могъщи врагове в лицето на Deviants, с които водят непрестанни битки. Режисьор на филма ще бъде Клои Зяо, а в ролята на продуцент ще влезе Кевин Файги. Премиерната дата на The Eternals не е ясна, но се очаква да го видим по кината през 2020 г.