Вчера, 14 март, Marvel Studios ни зарадваха с втори трейлър на "Отмъстителите: Краят". Както вече споменахме, като стил и усещане наподобяваше много първия трейлър, а в това число и тийзъра, разпространен по време на Супербоул 2019. 

"Отмъстителите: Краят", Marvel и нов трейлър на филма

Нов драматичен трейлър на "Отмъстителите: Краят"

Ето какво разбираме от новия трейлър

В него обаче бяха скрити няколко много важни и силни послания. Тук е моментът да кажем, че в следващите редове може да се съдържат спойлери, както и евентуални теории около предстоящия филм. Така че препоръчваме на тези, които не искат да знаят повече, да спрат с четенето. 

След като всички са предупредени - започваме направо. Както стана ясно, мистерия около това дали Тони Старк (Робърт Дауни Джуниър) се е върнал на Земята няма. В първия трейлър той беше затворен в космически кораб заедно с Небюла (Карън Гилън) и кислородът му привършваше. В края на втория обаче го видяхме заедно с останалите живи супергерои. 

И като стана дума за тях, в сцената, в която виждаме Капитан Америка, Черната вдовица, Бойната машина и компания, всички те носят бели костюми, които изглеждат много яко. Разбира се, не са само за красота, а в тях може да се крие голям, направо огромен спойлер. 

Публикация, споделена от на

Според Entertainment Weekly, появата на Скот Ланг (Пол Ръд), който е по-познат като Ант-Мен, не е никак случайна. Както знаем, той се намираше в квантовото измерение в края на "Ант-Мен и Осата", което обясни отсъствието му в "Отмъстителите: Краят". Точно това измерение може да се окаже ключово в целия филм. 

Според сайта, костюмите са предназначени за влизане в квантовото измерение, което пък може да означава, че ще пътуват назад във времето. Като се замислим това е единственият начин да предотвратят измирането на 50% от всички живи същества. 

Това, разбира се, не е сигурно, а е само теория, но ни се струва много убедителна и приложима. Другото скрито нещо в трейлъра е свързано с Клинт Бартън (Джеръми Ренър). Виждаме Ястребовото око как тренира с младо момиче, което на първо гледане си помислихме, че е дъщеря му. 

Тя обаче е доста по-малка, което означава, че момичето, което виждаме да стреля с лък, не е дъщеря му. По всяка вероятност, става дума за Кейт Бишоп, която в комиксите - Young Avengers, притежава уменията на Барън, но може да се бие много добре и от близка дистанция. 

"Спайдърмен: Далече от дома", Том Холанд и първи тийзър на филма

Колко впечатляващ ще бъде новият филм за Спайдърмен

Питър Паркър идва на екскурзия в Европа и неприятностите започват

После обаче виждаме как Ястребовото око се е превърнал в Ронин и скърби, което пък го сближава с Черната вдовица. Можем само да гадаем какво са ни подготвили братята Русо, режисьорите на филма, но със сигурност трите часа, които се очаква да прекараме в кино салона, ще си заслужават. 

Филмите със супергерои през 2019 г.

Филмите със супергерои през 2019 г.

Осем филма, които няма да ни оставят да скучаем

Да не говорим, че с този филм Marvel трябва да дадат насока на киновселената си, което почти няма как да се размине без смъртта на обичани герои. Очакваме 26 април с нетърпение.