Още от миналата година се вълнуваме за четвъртия и последен филм за Отмъстителите. Ще преувеличим, ако кажем, че не ядем и не спим от вълнение, но истината е, че очакваме филма с голямо нетърпение. 

Avengers: Endgame - първи трйлър и официално заглавие на филма

Първи трейлър на последния филм за Отмъстителите

Краят е част от приключението

Преди повече от три месеца (през декември) Marvel ни пуснаха първия трейлър на "Отмъстителите: Краят". Наистина си го биваше, а и беше първото нещо, свързано с филма, което виждаме. Миналия месец, покрай Супербоул 2019, пък разпространиха кратък тийзър, за да поддържат огъня. 

Супербоул 2019, "Отмъстителите: Краят", "Историята на прислужницата" и трейлърите, които видяхме

Нов трейлър на "Отмъстителите: Краят" и какво още видяхме на Супербоул 2019

Седем трейлъра, които са крайно интересни

Ето че малко повече от месец преди филмът да тръгне по кината и да смаже рекордите в бокс офиса, студиото ни зарадва с още един трейлър. Той дойде преди броени минути и е в същия дух, както и предните два. 

Всичко започва със спомените на Тони Старк, който, както знаем, е в космоса и кислородът му привършва. Старк се връща към началото, когато беше затворен в пещера и създаде първият костюм на Железният човек. Предполагаме, че това е част от съобщението му към Пепър

После виждаме и сърцераздирателните спомени на Стив Роджърс и Клинт Бартън, който, май-май, е загубил семейството си, което беше и очаквано. Тор също си спомня за своя баща, както и за всички свои приятели, които загуби при щракването на Танос

Трейлърът и думите на Капитан Америка ясно ни показват, че някои хора ще продължат напред, но не и Отмъстителите. Наташа Романов говори за някакъв малък шанс, от който те ще се опитат да се възползват, но не е ясно за какво става дума. 

 Avengers: Endgame и как Дедпул се изгаври с трейлъра на последния филм

Как Дедпул се изгаври с Отмъстителите

Някой си е поиграл, а резултатът е просто невероятен

Хрумват ни два варианта. Единият е за убиването на Танос, а другият - за връщането на супергероите, които се изпариха в "Отмъстителите: Война без край". Виждаме и няколко сцени от напечена битка, но не става ясно с кого е тя - отново с Танос, или пък не...

„Капитан Марвел“, Бри Ларсън, Самюел Л. Джаксън и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от „Капитан Марвел“

Една жена показва, че няма невъзможни неща

Впечатление правят и новите костюми на останалите супергерои, които са бели с червени и черни окраски. Точно там виждаме и Тони Старк, което означава, че е успял да оцелее заедно с Небюла.

В края пък за първи път се появява и Каръл Денвърс - Капитан Марвел, която ще трябва да се запознае с новите си дружки. 

Премиерата на "Отмъстителите: Краят" е на 26 април