От около месец очакваме нетърпеливо да видим първия трейлър на "Спайдърмен: Далече от дома" (Spider-Man: Far From Home). Това трябваше да се случи още през декември на Comic Con Experience в Бразилия, но Sony решиха, че само посетителите на събитието ще могат да го видят, а търпението на останалата част от света ще бъде изпитано.

Филмите със супергерои през 2019 г.

Филмите със супергерои през 2019 г.

Осем филма, които няма да ни оставят да скучаем

Бяхме им доста ядосани тогава, но днес, 15 януари, най-накрая беше пуснат трейлър и сме очаровани от видяното, така че вече не им се сърдим. Много хора определиха "Спайдърмен: Завръщане у дома" (2017 г.) като скучноват, но тук нещата изглеждат доста по-добре. 

Spider-Man: Far From Home, Мистерио и Джейк Джиленхол - актьорът потвърди участието си във филма

Джейк Джиленхол сложи край на мълчанието

Спайдърмен си има нов злодей

Виждаме как Питър Паркър живее прекрасно супергероиския си живот. Виждаме и Хепи, довереният човек на Тони Старк, да се закача с леля Мей, което ни подсказва, че и Железният човек може да се мерне на екран. 

Всичко за Питър е супер и един ден решава да отиде на училищна екскурзия до Европа, но да остави костюма си на Спайдърмен у дома, защото мисли, че ние тук нямаме от какво да бъдем спасявани. 

Точно в Европа Питър бива намерен от Ник Фюри (Самюел Л. Джаксън), който има специална задача за него. Лондон е заплашен от наистина странни злодеи и Питър трябва да ги спре. 

Виждаме супер як костюм, който му позволява да лети, но се оказва, че има нужда от малко помощ. Тя идва от от доста непредсказуем човек - Мистерио (Джейк Джиленхол).

"Капитан Марвел" с Бри Ларсън - специален поглед към филма

Специален поглед към един от най-силните супергерои на Marvel

Карол Денвърс е само началото

Аха, в комиксите той е един от големите врагове на Спайди, но в "Спайдърмен: Далече от дома" двамата ще са от един отбор. А това, което Мистерио може, е доста впечатляващо.  

Премиерата на "Спайдърмен: Далече от дома" е на 5 юли