В края на месец август HBO решиха да ни подадат стръвта и пуснаха първи тийзър на втория сезон на "Младият папа", който ще се казва "Новият папа".

"Новият папа", Джуд Лоу, Джон Малкович и първи тийзър на втори сезон

Младият папа е гол и секси

Джуд Лоу и Джон Малкович в първия тийзър на "Новия папа"

Добрата новина сега е, че вече имаме и втори кратък тийзър, който пък ни даде отговори на въпросите, които не ни даваха спокойствие.

Започваме с това, че Джон Малкович - новото попълнение в сериала, ще влезе в ролята на новия папа. До това положение се е стигнало след като в края на първи сезон папа Пий XIII (Джуд Лоу) припадна и серията свърши, разбира се - без да ни оставя ясна следа жив или мъртъв е светият отец. 

Новият папа доста прилича на младия, защото е почти толкова арогантен и самонадеян, колкото и Младият. Състоянието на папа Пий XIII е неясно, макар да виждаме, че е в безсъзнание, но щателно обгрижван.

Естествено, неговият заместник не иска той да се събужда скоро - направо никога. В последните секунди на тийзъра обаче виждаме как Лени се събужда с лукава усмивка.

Идея си нямаме какво ни е подготвил Паоло Сорентино, но вече търпение нямаме, защото точно този сезон го чакаме от доста време. Е, ще се наложи да се въоръжим с още малко търпение, защото премиерата на "Новият папа" е през януари 2020 г.