Измина повече от година, откакто разбрахме, че Паоло Сорентино готви нов сезон на "Младият папа". Добрата новина е, че чакането свърши и най-накрая имаме първи тийзър на "Новият папа".

The New Pope с Джуд Лоу и Джон Малкович - първи поглед към сериала

Кой ще бъде новият папа

Джуд Лоу и Джон Малкович са ни подготвили интересни неща в The New Pope

Както знаем от първия сезон, изненадващо за кардиналите, а и за целия свят, Лени Белардо (Джуд Лоу) беше избран за папа. Проблемът е, че той е изключение (и трън в очите на всички във Ватикана) във всеки един аспект - твърде млад е, не крие, че има пороци, а и е първият папа с американски корени. 

Папа Пий XIII, както е духовното му име, има и съвсем различни разбирания за вярата от всички останали духовници. В края на първи сезон видяхме как припадна по време на една от докосващите му и неподражаеми речи пред вярващите във Венеция.

Съдбата му остана неясна, което ни накара да се чудим какво ли ще се случва в "Новият папа". Това, което става ясно от тийзъра, е, че във Ватикана има нов папа (Джон Малкович). 

Джуд Лоу - гол и секси

Колко секси е голият Джуд Лоу

Актьорът в продължението на "Младият папа"

Виждаме обаче и как Лени се разхожда по неизвестен плаж само по бански. Няма как да не ни направи впечатление и това, че около него има доста красиви жени в прилягащо за плаж облекло.

Твърде вероятно е Лени да е намерил смъртта си и да е попаднал в Рая, но се съмняваме, че нещата ще са толкова прости. Надяваме се, че скоро ще разберем. Лошото е, че за момента "Новият папа" няма премиерна дата.