През лятото на миналата година много се зарадвахме на новината, че HBO и Sky ще се захванат с още един сезон на "Младият папа"

„Младият папа“ с Джуд Лоу ще има продължение

„Младият папа“ ще има продължение

Каква ще бъде съдбата на първия папа с американски произход

В сериала Джуд Лоу влиза в обувките на Лени Белардо - първият папа с американски произход. Папа Пий XIII, както е духовното му име, обаче е много по-различен от всички негови предшественици, и е далеч от типичния образ на духовник, който сме свикнали да виждаме. Лени пуши, смята, че няма грехове и е много готин. 

В 10 епизода видяхме как Ватикана просто не знаеше какво я очаква. През ноември миналата година бяха подновени и снимките за втория сезон, който ще носи името The New Pope (Новият папа). 

В него отново ще видим Джуд Лоу като папа Пий XIII, чиято съдба беше доста несигурна в края на първия сезон, а към него ще се присъедини Джон Малкович. Добрата новина е, че вече имаме и първа снимка от The New Pope. 

На това му се казва шах с пешката. Очевидно, заглавието няма да бъде никак случайно, защото Джон Малкович е облечен като папа и подозираме, че той ще бъде този нов папа. 

Game of Thrones 8, HBO и първи поглед към сериала

Първи поглед към Game of Thrones 8

Само една война има значение. И тя е тук

За съжаление все още не е ясно кога ще видим The New Pope, но ще сме търпеливи, защото хубавите неща на Паоло Сорентино не стават ей така, за нула време.