Миналата година наградите Еми отчетоха рекорден спад в зрителския интерес, което е показателно за мнението на хората относно този тип церемонии. (Да, и Оскарите също влизат в кюпа.)

Наградите Еми 2020 и кои са големите победители тази година

Ето кои са големите победители на наградите Еми 2020

Да им е честито

Понеже церемонията тази година беше доста по-различна (онлайн), интересът може и да се е покачил, но все още очакваме някакви новини около това. А докато стане ясно положението тази година обаче, ще обърнем внимание на нещо сигурно.

А то е, че Зендая (в която започваме все повече да се влюбваме) спечели първата си награда Еми в кариерата за ролята на Ру в сериала на HBO "Еуфория".

Със сигурност е заслужено, а и тази победа ще да е много сладка, защото Зендая се пребори с конкуренцията на имена като Дженифър Анистън, Оливия Колман и Джоди Комър.

„Еуфория“, Зендая, HBO и какво да очакваме от сериала

Какво да очакваме от „Еуфория“

Новият сериал на HBO ни развежда из тъмните дебри на тийнейджърското съзнание

А с нея актрисата влезе и в историята на наградите. Зендая официално е най-младата актриса, спечелила в категорията за най-добра актриса в драматичен сериал.

24-годишната американка изпревари по това отношение досегашната лидерка Джоди Комър, която миналата година спечели Еми и със своите 26 години беше най-младата с подобно постижение, пише IndieWire.

Malcolm & Marie, Зендая, Джон Дейвид Уошингтън, Netflix и закупуването на правата на филма

Филмът, заснет по време на пандемия, намери своя дом

Нямаме търпение да видим Зендая и Джон Дейвид Уошингтън в Malcolm & Marie

Е, със сигурност бъдещето пред Зендая се очертава светло, а ние нямаме търпение да видим и втория сезон на "Еуфория". Но преди това да се случи със сигурност, ще я гледаме в Malcolm & Marie.