Месец февруари не е особено успешен за Марго Роби, защото актрисата се размина с Оскар за поддържаща женска роля, а и филмът с нейно участие "Хищни птици" не се представя според очакванията.

"Хищни птици", Марго Роби и защо филмът променя заглавието си

Защо променят заглавието на "Хищни птици"

Промени в движение

Австралийската актриса обаче гледа смело напред в бъдещето и вече е уредила още една от бъдещите си роли. Според Variety, Марго Роби ще си партнира с Крисчън Бейл и Майкъл Б. Джордан в следващия филм на Дейвид О. Ръсел ("Наръчник на оптимиста" (2012 г.), "Американска схема" (2013 г.), "Джой" (2015 г.)).

Всичко около проекта е толкова засекретено, че не знаем нито как ще се казва, нито за какво ще иде реч в него. Въпреки това сме сигурни, че филмът ще си заслужава, защото знаем на какво е способен Крисчън Бейл, когато се вглъби в даден образ.

В комбинация с харизмата на Марго Роби и Майкъл Б. Джордан не ни се мисли какво ще стане. Не бива да подценяваме и приноса, който номинираният три пъти за Оскар Дейвид О. Ръсел ще има като режисьор и сценарист. Очаква се работата по продукцията да започне още тази пролет.