Личността на Роджър Ейлс определено си остана много спорна, след като беше обвинен от десетки жени в сексуален тормоз. Това пък му коства поста на изпълнителен директор във Fox News - телевизията, която създава буквално от нищото.

„Решаващият глас“, Роджър Ейлс, Ръсел Кроу и какво да очакваме от сериала

Какво да очакваме от сериала „Решаващият глас“ с Ръсел Кроу

Историята на човека, който се опита да попречи на Барак Обама да спечели изборите

Само година след скандала и обвиненията Ейлс почина, но настроенията към него си остават негативни. Този негативизъм бе подхранен и от сериала "Решаващият глас", в който бяха разгледани голяма част от обвиненията срещу него.

Няколко месеца след приключването на сериала пък видяхме и филм по темата - "Бомба със закъснител", в който Роджър Ейлс отново беше представен като насилник.

Роджър Ейлс

Източник: GettyImages

Роджър Ейлс

Сега обаче ще имаме възможността да погледнем на Ейлс и от друга гледна точка - тази на визионер и създател на една от най-големите телевизии в Америка.

Man in the Arena е документален филм, продуциран, написан и режисиран от адвоката Майкъл Барнс. В него са включени интервюта с част от хората, с които Ейлс е работил през годините, както и с президента на САЩ - Доналд Тръмп.

„Бомба със закъснител“, Роджър Ейлс, Чарлийз Терон, Марго Роби, Никол Кидман и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от „Бомба със закъснител“ с Чарлийз Терон, Марго Роби и Никол Кидман

Нов поглед над секс скандала с Роджър Ейлс, който разтърси FOX News

Могат да бъдат видени и разговори със съпругата му Елизабет и сина им. Пред TheWrap Барнс казва, че за него истината се оформя, когато бъдат видени всички гледни точки и затова е решил да покаже Роджър Ейлс в светлина, различна от вече видяната във въпросните продукции.

Очаква се Man in the Arena да бъде достъпен в някоя от дигиталните платформи, но все още не се знае кога и къде.