С нетърпение очакваме премиерата на "Капитан Марвел", защото всички обещават, че ще е много интересно, а и това ще бъде първият филм на Marvel, в който главният герой е жена. 

"Капитан Марвел" с Бри Ларсън - специален поглед към филма

Специален поглед към един от най-силните супергерои на Marvel

Карол Денвърс е само началото

Има още две седмици и ще почакаме търпеливо, но в САЩ вече започнаха медийните прожекции, което означава, че има и първи отзиви. Както очаквахме, те са положителни, като дори някои смятат, че Танос няма никакъв шанс срещу Капитан Марвел в "Отмъстителите: Краят"

Но се появи е и много странна кампания срещу филма. В сайта за оценяване на филми Rotten Tomatoes много фенове започнаха да публикуват негативни коментари за "Капитан Марвел", без дори да са гледали филма. 

Интересното е, че почти всички са бели мъже. Според GQ, дотам се е стигнало заради интервю на Бри Ларсън за списание Marie Claire, в което тя обръща внимание на факта, че повечето журналисти, с които контактува, са бели мъже, а иска да даде шанс на повече цветнокожи жени. 

"Капитан Марвел" с Бри Ларсън и нови постери на героите от филма

Супергеройски постери на "Капитан Марвел"

50 дни до премиерата

Тези думи на актрисата са разгневили някои фенове, които са решили, че е добра идея да смъкнат рейтинга на филма. Някаква част от тях пък са сексистки настроени и не приемат идеята жена да бъде в главната роля.