Остават 50 дни до премиерата на "Капитан Марвел" и от студиото са решили да зарадват феновете на супергероите с нови постери на филма. 

"Капитан Марвел" с Бри Ларсън - специален поглед към филма

Специален поглед към един от най-силните супергерои на Marvel

Карол Денвърс е само началото

Премиерата е на 8 март и ще бъде доста специален ден за Marvel, защото това ще бъде първият им филм с главен герой жена. И то не каква да е, защото Каръл Денвърс се очертава да бъде един от най-силните супергерой в киновселената на Marvel

По този повод получаваме 10 постера на героите в "Капитан Марвел". Разбира се, първите три са на Капитан Марвел (Бри Ларсън), Ник Фюри (Самюел Л. Джаксън) и Уолтър Лоусън (Джуд Лоу). Визията на Фюри не трябва да ни изненадва, защото действието във филма се развива през 90-те години на миналия век. 

Изненадва ни единствено последният постер, който е на котката, с която Фюри се заиграваше в трейлърите. Подозираме, че няма да бъде обикновена котка, но няма да изпадаме в конспиративни теории, а търпеливо ще изчакаме до 8 март, за да разберем.  

В сряда, 15 януари, пък Marvel отбелязаха, че остават точно 100 дни до премиерата на може би най-очаквания филм за годината - Avengers: Endgame. Обратното броене започна. 

 Avengers: Endgame и как Дедпул се изгаври с трейлъра на последния филм

Как Дедпул се изгаври с Отмъстителите

Някой си е поиграл, а резултатът е просто невероятен