В края на миналата година Marvel бяха доста щедри и ни дадоха цели два трейлъра на "Капитан Марвел" с Бри Ларсън

The Punisher, Netflix и Marvel - тийзър и премиерна дата на втория сезон на сериала

Машината за убиване се завръща

Франк Касъл не е този, който умира, а този, който убива

Преди няколко часа те решиха, че ще пуснат още един, но го представиха като специален поглед към предстоящия филм. В него ще видим историята на Карол Денвърс, която е пилот на самолет, но претърпява инцидент. По стечение на обстоятелствата бива спасена и се сдобива с ДНК на извънземната раса крий.

Това превръща Денвърс в адски силен супергерои. Тя е част от междугалактическия боен отряд Starforce и се грижи във вселената да има мир. Паметта ѝ обаче е нарушена и тя не помни нищо от предишния си живот на Земята. Останали са ѝ единствено откъслечни спомени, които не ѝ дават мира. 

Тя отново попада на Земята, защото извънземната раса скръл подготвя инвазия срещу хората. Така се запознава и с Ник Фюри, а всичко това се развива повече от 10 години преди Тони Старк да създаде първия си костюм на Железният човек. 

"Капитан Марвел" с Бри Ларсън - втори трейлър на филма

Това ли е най-силният супергерой

Втори трейлър на "Капитан Марвел" с Бри Ларсън

От новия специален поглед виждаме как тя получава специално обучение от Уолтър Лоусън (Джуд Лоу), който е и капитан на Starforce. Защото тя има наистина голяма сила, но в началото нито знае откъде идва, нито как да я контролира. 

"Капитан Марвел" е по кината от 8 март