Последните дни са изпълнени с новини покрай The Long Night - сериалът за предисторията на Game of Thrones.

Предисторията на Game of Thrones - кой се присъедини към Наоми Уотс

Предисторията на Game of Thrones - кой се присъедини към Наоми Уотс

Още нови детайли за бъдещия сериал

Не бива обаче да забравяме, че догодина предстои да видим и последният осми сезон на Game of Thrones. И благодарение на Entertainment Weekly получаваме първата информация около това какво да очакваме от сезона и първия му епизод. 

Тук е важно да отбележим, че следващите редове съдържат малки, за някой може и големи, спойлери относно първия епизод на осми сезон. Така че - всеки чете, ако иска.

Джон Сноу и Денерис Таргериен са на специалното издание на списанието, което разкрива, че първият епизод ще включва много препратки и връщания към първия епизод на първи сезон. Санса и Ария Старк ще бъдат в Уинтърфел, където и последно ги видяхме, очаквайки кралското посещение на Денерис и Джон.

Питър Динклидж за съдбата на Тирион в Game of Thrones

Умира ли Тирион

Питър Динклидж в интервю за героя си

Ще има доста напечени моменти, защото Санса отново ще прояви характера си и ще даде да се разбере, че не е никак щастлива от факта, че доведеният ѝ брат е подвил коляното пред майката на драконите. То да беше само коляно, но това е друга тема.

Сценарият е толкова интересен, че Питър Динклидж за първи път не го е прелистил до края, за да разбере дали героят му Тирион оцелява. Кит Харингтън пък е плакал няколко пъти, след като го е прочел.

The Long Night, Наоми Уотс, Джордж Р.Р. Мартин и сериалът за предисторията на света на Game of Thrones

Кой ще участва в сериала за предисторията на Game of Thrones

Има раздвижване около новата продукция

Очакваме по някое време и HBO да се смилят над простосмъртните ни души и да пуснат първи трейлър, който да даде малко повече спокойствие в душите ни. Защото нощта е тъмна и пълна с ужаси...