"Господарю, пристигна гарван от Джордж Р.Р. Мартин..."

Така би се развил днешният ни ден, ако бяхме в света на Game of Thrones, а не на бюрото в офиса. А новини има.

Свързани са с новия сериал на HBO, който ще има задачата да разкаже предисторията на всичко, което знаем досега за Вестерос и неговите герои и дракони. За бъдещата продукция разбрахме само преди четири месеца, но явно се работи сериозно по въпроса. И направо не можем да си намерим място от вълнение.  

Ще има сериал и за предисторията на Game of Thrones

Ще има сериал и за предисторията на Game of Thrones

Вече имаме куп въпроси към Fire and Blood

Защото вече се знае името на първата сигурна актриса, която ще участва в сериала. И тя е Наоми Уотс.

Познаваме я от "Кинг Конг" (2005 г.), "Принцеса Даяна" (2013 г.), "Дивергенти 2: Бунтовници" (2015 г.) и "Дивергенти 3: Предани" (2016 г.), и сме убедени, че ще се справи с поставената ѝ задача. А според Deadline Hollywood, тя ще бъде и голямата звезда в предисторията.

Наоми Уотс

Източник: GettyImages

Наоми Уотс

Единственото, което знаем за героинята на Наоми Уотс, е, че ще бъде харизматична личност, която крие голяма и тъмна тайна.

Сценарият на сериала ще бъде написан от Джейн Голдман и Джордж Р.Р. Мартин. Засега е сигурно, че няма да видим нито един от познатите ни герои, защото действието в него ще се развива цели 8000 години преди тези в Game of Thrones.

Джордж Р. Р. Мартин за забавянето на The Winds of Winter

Джордж Р. Р. Мартин за забавянето на The Winds of Winter

Работата не върви по план

Разбира се, въпросителните едва сега започват. Също както и долитащите с новини гарвани. Единият донесе новината за Уотс, а другият и как ще се казва сериалът - The Long Night. Да, и самият Мартин издаде това в блога си. 

Накрая, да не забравяме, че само след около две седмици в продажба трябва да бъде пусната Fire and Blood - първата от двете книги на Джордж Р.Р. Мартин, разказващи за Вестерос 300 години преди познатите ни от Game of Thrones събития. 

Fire and Blood - новата книга на Джордж Р. Р. Мартин

Новата книга на Джордж Р. Р. Мартин за огън, кръв и дракони

Коя и кога