Снимките на шести сезон на Peaky Blinders все още не са подновени и сме доста далеч от момента, в който ще го видим на екран.

Peaky Blinders: Under New Management и настолната игра, посветена на сериала

Играта, която ни вкарва Peaky Blinders

Сега е моментът за една настолна игра

Въпреки това напоследък все научаваме по нещо ново около един от любимите ни сериали. Да не кажем и любимият.

Поредното идва от интервю на Стивън Найт за Esquire, в което създателят на Peaky Blinders казва, че Джейсън Стейтъм е бил фаворит за главната роля в сериала - тази на Томи Шелби.

Найт твърди, че в Лос Анджелис се е срещнал както със Стейтъм, така и с Килиън Мърфи. Актьорът от филмите за "Транспортер" е бил фаворит заради физическите си характеристики, които отговарят на тези на героя.

The Man From Toronto, Джейсън Стейтъм, Кевин Харт и защо актьорът напусна филма

Какво се случва с Джейсън Стейтъм

Само Кевин Харт остана на борда на The Man From Toronto

Докато при Мърфи не е било така, защото е много по-различен от това, което е Томи Шелби в сериала. Точно заради това везните са били наклонени в полза на Джейсън Стейтъм.

По-късно след срещата им обаче Килън Мърфи е изпратил съобщение до Стивън Найт, в което му напомня, че преди всичко е актьор. "Което е абсолютно вярно, защото може да се трансформира. Ако го срещнете на улицата, той е съвсем различно човешко същество."

Peaky Blinders, Стивън Найт и за смъртта на кои герои съжалява създателят на сериала

За смъртта на кои герои съжалява създателят на Peaky Blinders

Цели четирима са, но Стивън Найт знае, че се налага

Според Metro, именно това съобщение е променило решението на Найт и в крайна сметка Мърфи е получил ролята. И въпреки че харесваме много Джейсън Стейтъм, смятаме, че не би се справил толкова добре, колкото Мърфи, за чиято игра можем да напишем цяло есе с хвалебствия.