За всичките си пет сезона Peaky Blinders успя да се превърне в един от любимите ни сериали. За жалост пандемията сложи на пауза снимките на шести сезон, което автоматично ни отдалечи от идеята, че можем да го видим още тази година.

IMDb, Game of Thrones, "Чернобил", Peaky Blinders и кои са най-търсените сериали през 2019 г.

Кои са най-търсените сериали през 2019 г.

Време е за равносметки и наваксване с гледането

Хубавото е, че докато сме се свили на топка в ъгъла на стаята и търпеливо чакаме шести сезон, можем да уплътним времето си до излизането му.

От официалните профили на Peaky Blinders в социалните мрежи разбираме, че в продажба е пусната настолна игра, посветена на сериала.

Снимка 480552

Източник: Facebook / Peaky Blinders

Тя се казва Peaky Blinders: Under New Management и ще ни върне в миналия век, малко след края на Първата световна война, за да изиграем своята роля във вълнуващата гангстерска война.

За да изпълним успешно мисиите си и да победим враговете си, ще трябва да подобряваме качества като харизма, сила и интелект.

Снимка 480553

Източник: Facebook / Peaky Blinders

За да спечелим играта и да се превърнем в най-влиятелния гангстер в Бирмингам, ще трябва и да избираме къде и в какво да инвестираме. Дали ще са конни надбягвания, автомобилни части или пък алкохол.

Peaky Blinders, Стивън Найт, Ал Капоне и ще видим ли мафиота в шести сезон

Ще видим ли Ал Капоне в Peaky Blinders

Стивън Найт ни подпали интереса

Peaky Blinders: Under New Management е за от двама до четирима играчи и може да бъде поръчана тук.