Типични за лятото са лесните за смилане в жегата филми, които не блестят със сюжет, но пък залагат на бомбастични специални ефекти и невъзможни каскади.

"Бързи и яростни: Хобс и Шоу", Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм и нов трейлър на филма

Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм ще спасяват света

Новият трейлър на "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" е тук

Най-чаканото заглавие в същата графа това лято определено е "Бързи и яростни: Хобс и Шоу". Основната причина е, че филмът събира заедно на екран и нашите любимци Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм и Идрис Елба.

До този момент следим изкъсо всички новини около предстоящия филм. Затова и лесно можем да сглобим рамката на това какво да очакваме от него. Новият трейлър пък затвърждава най-непоколебимото ни твърдение - че екшънът ще си заслужава.

Дуейн Джонсън, Дейв Риензи, "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" и през какво е минал актьорът за снимките на филма

Дуейн Джонсън и усилията за нечовешката му форма

Ето и кой стои зад нея

Люк Хобс (Дуейн Джонсън) и Декард Шоу (Джейсън Стейтъм) са ни добре познати от франчайза на "Бързи и яростни". Но филмът, който ще видим това лято, е spin-off (филм или сериал, произтичащ от вече съществуващ, но с акцент върху различни аспекти).

Вижте тази публикация в Instagram.

They’ll try to save the world...if they don’t kill each other first.

Публикация, споделена от Hobbs & Shaw (@hobbsandshaw) на

Накратко: Хобс и Шоу все така се мразят в червата, но ще им се наложи да работят заедно, защото Кати Шоу (Ванеса Кърби) - сестрата на Декард Шоу, се е изпречила на пътя на суперзлодея Брикстън (Идрис Елба).

От новия трейлър се затвърждават думите на Скалата, че героят на Идрис Елба ще бъде най-лошият, но същевременно и най-якият, който феновете на "Бързи и яростни" са виждали.

Киану Рийвс, "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" и ще участва ли актьорът във филма

Ще видим ли Киану Рийвс срещу Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

Това ще бъде грандиозно

Той може нечовешки (буквално) неща и трудно може да бъде ранен. И да, това, че се определя като черния Супермен пък, много му подхожда.

Премиерата на "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" е на 2 август