Не крием, че очакваме с нетърпение по кината да се завърти "Бързи и яростни: Хобс и Шоу", за да разберем какво са ни подготвили Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм, Идрис Елба, Ванеса Кърби и Ейза Гонзалес.

"Бързи и яростни: Хобс и Шоу", Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм и нов трейлър на филма

Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм ще спасяват света

Новият трейлър на "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" е тук

Двата трейлъра, чиято обща продължителност надхвърля пет минути, ни загатнаха, че светът на "Бързи и яростни" ще се разшири по грандиозен начин. Главните действащи лица (гореизброените) се допълват перфектно и ще ни дадат една добре премерена симбиоза между много екшън и задължителната доза хумор.

Снимка 381887

Източник: Instagram / John Wick: Chapter 3

Според That Hashtag Show, обаче "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" крие голяма тайна. А тя е, че във филма е замесен и Киану Рийвс. Според сайта, Брикстън (Идрис Елба) всъщност ще бъде невинно момченце пред героя на Рийвс, който се очаква да бъде злодеят в сянка.

"Бързи и яростни: Хобс и Шоу", Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм и какви подигравки отнесе първият трейлър

Какви подигравки отнесе трейлърът на "Бързи и яростни: Хобс и Шоу"

Какво не му е наред на трейлъра

Към този момент тази информация не е потвърдена официално, но би била чудесна новина, ако е истина, разбира се. Според слуховете, може и въобще да не видим Киану Рийвс във филма, но той ще бъде важна част от евентуално продължение, което почти сигурно ще се случи.