За връзката между начина на хранене и секса се говори много, особено в последните години, когато вегетарианството във всичките му разновидности стана особено актуално.

Веганите, безмесното хранене и как се отразява на сексуалните умения на мъжете

По-добри ли са в секса веганите

Връзката между месото и представянето в леглото

Още едно проучване потвърждава, че храната определено влияе на преживяванията ни в легло.

Всъщност, става дума за анкета, проведена сред потребители на сайта за запознанства illicitencounters. Резултатите от нея дават двойно предимство на представителите на едната група.

Снимка 505659

Източник: iStock

И тя е тази на веганите. Повече от половината от тях твърдят, че правят секс четири пъти седмично, докато само половината месоядни посочват, че се отдават на плътски удоволствия два пъти за същия период, пише Daily Mail.

Освен това, те са и по-големи експериментатори. Две трети от веганите са готови да експериментират в спалнята, а повече от половината месоядни си признават, че не са авантюристи в това отношение.

По въпроса за забавленията веганите също водят. Те се забавляват повече с партньорите си. 84% от тях са доволни от сексуалния си живот при 59% от месоядните.

Снимка 505658

Източник: iStock

Те са и по-щедри в отношенията си - 58% от тях се описват като "даващи", при 35% от другата група.

При тези резултати няма как да не се запитаме дали веганите се майстори на прелъстяването или статиката лъже. Още повече, че миналата година медицински експеримент показа, че мъжете на веганска диета може да са по-добри любовници, припомня изданието.

Ариана Гранде, Майли Сайръс, Лиъм Хемсуърт - някои от звездите, които избраха веган диетата

Звездите, които избраха веган диетата

От суета или по морални причини

Говорителката на сайта Джесика Леони знае отговора на този въпрос. Според нея, веганите ядат продукти, които са известни афродизиаци, като женшен и анасоново семе, което обяснява и по-доброто им представяне в леглото. 

Консумацията на месо, климатичните промени и как можем дa им повлияем с храненето си

Вегетарианството ще ни спаси от климатичните промени

Необходима глътка въздух