В първите часове на 24 април настъпва пълнолунието за месеца, известно като Розова луна. Луната обаче няма да е розова, защото наименованието идва от розовите цветчета на флокса, които са в пълния си блясък точно по това време на годината.

Розова луна, Пасхална луна, пълнолуние през април и с какво е свързано

Днес е Розова луна

Твърди се, че сбъдва желания

Затова пък пълнолунието, както винаги, е значим момент от астрологична гледна точка. Ето какво ще донесе априлското на всяка от 12-те зодии според астролога на People Кайл Томас.

Овен

Подгответе се да видите ясно нещата в живота си. Това важи особено за връзките - ако сте в стабилна връзка, тя ще стане още по-силна. Както и обратното. Може да получите вести за внезапен доход, стипендия или наследство. Избягвайте инвестициите обаче.

Телец

Очаква ви период на важни решения, както в личния, така и в професионалния живот. Ако сте обвързани, ви предстои да заживеете заедно, да се сгодите или дори да ви очаква сватба. Напредък предстои и в кариерата.

Близнаци

Възможно е да напуснете или да бъдете принудени да напуснете работа. Не се отчайвайте, защото с това пред вас се отваря нова възможност под формата на друг работодател или завършването на важен ваш проект. Обърнете внимание на здравето си.

Рак

Интензивни емоции се задават за раците, които в този период ще са готови на всичко, за да последват повика на сърцето си. Възможно е да срещнете сродната си душа или да преоткриете човека до себе си. Това пълнолуние предвещава и деца.

Снимка 326622

Източник: iStock

Лъв

Предстои ви промяна по отношение на дома. Тя може да е под формата на преместване на ново място, ремонт или предекориране. Семейството ви излиза на преден план - ако някой има нужда от помощ, се отзовете.

Дева

Пълнолунието активира сектора ви на комуникациите и интелекта. За много деви това означава дейности, свързани със създаване, говорене пред публика или рекламни инициативи. Каквото и да правите, светът ще ви чуе.

Везни

За везните пълната луна се отразява на финансовия им живот. Може да получите повишение, неочакван доход или оферта за нова работа. Дори приходът ви на средства да секне в този период, бързо ще намерите нов.

Скорпион

Вие ще сте в центъра на вниманието, защото пълнолунието е в знака на Скорпиона. Период на промени, в който затваряте страницата на част от живота си и отваряте нова. Пуснете миналото и нещата, които вече не ви служат.

Снимка 608493

Източник: iStock

Стрелец

Стреците е добре да се притаят и да изчакат влиянието на пълната луна да отмине. Защото тя ще ги принуди да се изправят срещу товара, страховете и притесненията от миналото. Те най-после ще си дадат сметка кое е важно за психическото и физическото им здраве. Послушайте интуицията си.

Козирог

Пълната луна влияе на социалния живот и приятелствата на козирозите. Възможно е да посетите голямо събитие и да се запознаете с важни за вас хора. Както и да се разделите с приятел или познат от много години. На негово място обаче със сигурност ще се появи нов.

Водолей

Луната ви огрява в положителна светлина! Ще имате напредък в кариерата, амбициите и публичния си образ. Възможно е да получите награда, повишение или предложение за нова работа. Ако сегашната не ви удовлетворява, моментът е подходящ да потърсите ново поприще.

Риби

Идеален момент да се понесете на крилете на мечтите си! Защото пълнолунието ви дава възможност да излезете от зоната си на комфорт. Ако сте свързани с медиите и рекламата, или пък работите с международни клиенти, ви очаква промяна.