Вече от доста години не е никаква тайна, че Netflix са същински хегемон при стрийминг платформите. Не само по брой абонати, но и като оригинално съдържание, което се излизва върху нас всеки месец.

Гал Гадот, Heart Of Stone, новият шпионски трилър, в който актрисата ще участва, Netflix и придобиването на правата за разпространение

Гал Гадот отново ще завладява Netflix

Стрийминг платформата си осигури правата върху Heart Of Stone

Е, вече конкуренцията им е доста сериозна, но растежът не спира. Според IGN, Netflix вече могат да се похвалят, че имат 200 милиона платени абонати.

И това постижение не идва без помощта на пандемията. За изминалата година стрийминг платформата се е сдобила с рекордните 37 милиона абонати. Приходите пък са били в размер на 25 милиарда долара.

Наистина доста впечатляващо постижение. А с тези 200 милиона абонати Netflix изглежда недостижим на върха. През декември Disney+ обяви, че разполага с 86 милиона платени абонати.

Новите филми и сериали на Netflix през януари

Новите филми и сериали на Netflix през януари

2021 г. започва обещаващо

Заради плановете на Warner Bros. да пуснат всичките си филми през 2021 г. и на стрийминг, се очаква HBO Max също да получи сериозна "инжекция от абонати".