2021 г. е вече тук и наистина едва ли има година, която да сме чакали с по-голямо нетърпение. Просто защото 2020 г. трябваше да свърши час по-скоро.

Новите филми и сериали на Netflix през декември

Новите филми и сериали на Netflix през декември

Изпращаме тази странна година с интересни неща за гледане

Можем само да стискаме палци идните 12 месеца да бъдат по-благослонни към от, отколкото бяха предните, но няма как да знаем какво ще се случи. Но не ни и трябва, защото не сме врачки, а и живеем за момента.

А с подходящ филм или сериал за гледане той може да бъде много приятен. И Netflix, разбира се, няма да ни разочароват и през 2021 г., защото още през януари ще пуснат един куп интересни неща за гледане. Ето и какво ни привлече вниманието.

History of Swear Words

Псувните определено не са нещо хубаво и неслучайно всеки родител се кара на детето си, когато го чуе да казва нещо обидно и нецензурно. Но е факт, че те са част от ежедневието ни и дори да не искаме, понякога, когато сме на предела на нервите, пускаме по някоя звучна псувня.

Но не сме се замисляли откъде идват всички тези нецензурни думи и изрази. History of Swear Words пък ще ни покаже точно това - какви са корените на някои от най-разпространените псувни в английския език.

Никълъс Кейдж ще ни води из епизодите, като всеки един от тях ще ни обяснява както историята на думите, така и употребата им. Всичко това пък ще бъде подкрепено от мнението на етимилози и историци.

History of Swear Words е в Netflix от 5 януари

Pieces of a Woman

Новата година определено ще започне доста силно, като именно в първите дни на януари Netflix ще пусне така дългочакания от нас филм с Ванеса Кърби и Шая Лебоф, който закупи преди няколко месеца.

В Pieces of a Woman ще видим как бракът на Марта (Кърби) и Шон (Лебоф) се разпада, но нивината, че ще стават родители им вдъхва нова надежда.

Всичко обаче се сгромолясва, когато бебето умира след раждането. Самата концепция и трейлъра ни подсказват, че филмът ще бъде доста труден за гледане, но ни подсказват също така, че ще си заслужава.

Pieces of a Woman е в Netflix от 7 януари

Outside the Wire

Завършваме селекцията за месеца с малко екшън, който ще ни пренесе в близкото бъдеще и технологиите, разбира се, отново ще са в центъра на вниманието.

Благодарение именно на тях съществува Лео (Антъни Маки) андриод, който работи за американската армия. Заедно с Харп (Деймън Идрис), който пък пилотира военни дронове, са нагърбени с тежка задача.

Те трябва да отидат на едно от най-опасните места в света, за да предотвратят глобална катастрофа.

Outside the Wire е в Netflix от 15 януари

През месец януари можем да обърнем внимание и на The Minimalists: Less Is Now (1 януари), Asphalt Burning (2 януари), Surviving Death (6 януари), Crack: Cocaine, Corruption & Conspiracy (11 януари), Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer (13 януари) и The White Tiger (22 януари).