Психолозите вече разкриха двете ключови думи, които често са признак за началото на края в една връзка. С тях обаче не се изчерпват признаците, че сме се отдалечили от половинката си.

Раздялата, думите, знаците, Reddit и кои две подсказват наближаването й

Кои две думи са знак за раздялата

Вече ще слушаме по-внимателно

Често необичайните промени в поведението или странните въпроси трябва да са ни като червен флаг. Уви, мнозина ги пропускаме. А те могат да са признак и на изневяра.

За един от тях сигнализира докторът по медицина и клиничният психолог Джон Майер. Той дава и конкретен пример - ако партньорът ни изведнъж започне живо да се интересува от графика ни, като нищо може да ни изневерява.

Снимка 523280

Източник: iStock

Естествено, съществуват много други и основателни причини да го прави. Но доктор Майер не изключва и варианта заинтересоваността за плановете ни да е следствие от силно желание на половинката ни да напасне графиците ни просто за да се видим.

Специалистът напомня също, че в крайна сметка всички сме склонни да променяме навиците си без основателна причина и без да се обясняваме за действията си. При това - често.

Връзките, изневярата и кога е възможно да продължат и след нея

Кога има надежда и след изневярата

За прошката и новото начало

Ето защо и психологът Пол Колман съветва да проведем открит разговор с партньора си относно своите съмнения. В противен случай може само излишно да подкопаем доверието помежду ни, напомнят от Best Life.