Всички имаме от тези дни, в които сме много гладни и изтощени, но страшно много ни мързи да готвим, затова решаваме да излезем, за да хапнем навън.

А понякога толкова много ни мързи, че дори и държането на вилицата ни се струва като неистово усилие. За радост на всички мързеливци, в Лондон отваря нов ресторант, в който ще ядем без да ни трябват ръце

Заведението се казва Hands Off! и предлага възможност на клиентите си да бъдат хранени от сервитьори с помощта на клечки. Дори и за напитките няма да си правим труда да вдигаме чашата, защото сервитьорите имат грижата да ни ги наливат в устата. 

Снимка 427567

Източник: iStock

Ресторантът отваря врати на 11 юни и ще работи само за четири дни. Причината за отварянето му, макар и толкова ограничено време е, че има за цел да събере средства, които ще бъдат използвани с благотворителна цел, разкрива Insider.

За да посетим ресторанта обаче, трябва да си купим билет предварително, който струва 20 британски лири. 100% от приходите отиват за Mary's Meal - благотворителна организация, която осигурява храна за много бедни деца в училище, които не могат да си го позволят. Организацията работи в 18 страни по целия свят, между които попада дори и Румъния.

Снимка 427565

Източник: iStock

Ако минаваме през Лондон в периода 11 - 14 юни и обмисляме да посетим Hands Off!, където хем ще ни нахранят, хем ще подпомогнем една добра кауза, хубаво е да се запознаем предварително с някои от специалитетите в менюто. Между тях попадат китайска палачинка, пълна с краставици, лук, карамелизирано тофу, както и японски омлет нигири и вегетариански ролца.