Ако случайно попаднете в Банкок, предлагаме ви да не пропускате да посетите едно специално кафе, в което живеят 12 сладурски коргита.

Заведението се нарича Corgi In The Garden и  е толкова е очарователно, колкото звучи. Кафенето бързо става популярно сред туристите и местните жители.

Танчанок Канауанг, собственичката на Corgi In The Garden, е голям фен на породата, тъй като смята, че коргитата са много мили и забавни животни. Всичко започва с едно малко бебе корги. По-късно жената си взима още едно, в последствие и още едно и така, докато бройката им става 12. 

И макар че Танчанок първоначално няма планове да отваря кучешко кафене, идеята някак идва от само себе си и се оказва повече от добра и доходоносна.

Затова и собственичката на Corgi In The Garden е много щастлива, че е успяла да реализира този проект успешно и има възможността да споделя с хората хубавите емоции, които нейните кучета носят.

Но не само клиентите са доволни от срещата с кучетата, а и самите коргита, които се радват на вниманието на толкова много хора. Четириногите приятели са обучени и от професионален треньор на кучета.

Кафето (и коргитата) работят шест дни в седмицата. От 12:00 до 18.00 часа от вторник до петък и от 10:00 до 18:00 часа в събота и неделя. Всеки ден кафето организира едночасови сесии за 50 клиенти (22 маси), които струват около 11 долара на човек, като кучетата имат по един час почивка между срещите.

Собственичката казва, че с този график коргитата имат време за дрямка и не се изтощават от прекалени емоции.