Снощи Apple представи третото си поколение безжични AirPods слушалки, които са точно това, което очаквахме, и разполагат с всичко, което болезнено липсваше в предишните модели. 

iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max - всичко за новите смартфони на Apple

Новият iPhone 13 e тук - по-мощен, лъскав и желан от всякога

Това ли са най-добрите смартфони на 2021 г.

AirPods 3 изоставят традиционния дизайн на серията и завзема формата на AirPods Pro, като стеблото е скъсено и профилът е още по-объл от преди. 

Но това не е всичко, по което новите слушалки приличат на значително по-скъпия Pro вариант. 

Снимка 550626

Източник: Аpple

Управлението чрез стискане на стеблото измества тапването, благодарение на сензора за натиск, който присъства и при Pro. 

Снимка 550629

Източник: Аpple

Кутийката с MagSafe зареждане и технологията Spatial Audio за по-реалистичен съраунд звук, които са ни познати от AirPods Pro и натруфените AirPods Max, също са част от AirPods 3. 

Снимка 550627

Източник: Аpple

От Apple разкриват, че са променили акустиката и са заложили на нови звукови драйвъри за максимално чист звук, когато усилим докрай. 

Снимка 550628

Източник: Аpple

Батерията на AirPods 3 издържа цели шест часа и вече спокойно можем да ги взимаме навсякъде с нас, дори когато спортуваме или вали, тъй като разполагат със защита от пот и вода. 

Nothing Ear (1) и всичко за новите слушалки

Nothing Ear (1) - големият шамар за Apple и всички останали

нестандартен и достъпен конкурент на AirPods

Цената им е 179 долара - с 20 долара повече от първоначалната цена на AirPods 2, които Apple ще продължи да продава, но на намалена цена от 129 долара.