Лятото е все по-близо и въпреки променливото време навън, вече зареждаме гардероба си с нови дрехи за топлите дни. А това няма как да не повдига и въпросa с какви точно чанти да ги съчетаем, за да бъдем в крак с най-актуалните тенденции. Затова и събрахме 10 модела, които трябва да имаме в гардероба си за лято 2024.

Най-актуалните модели кецове за тази пролет и това лято

Най-актуалните модели кецове за тази пролет и това лято

Красиви и удобни за дълги разходки

Oversize

Чантите с голям размер са ни любими, защото в тях можем да съберем всичко необходимо. А какво по-хубаво от това, ако са и модерни. Tе са предимно в квадратна, правоъгълна или трапецовидна форма и могат да са както в класическо черно, така и в по-смели цветове, подходящи за лятото.

Текстури

Чантите с различна текстура, които не само изглежда по-различни, но са и по-специални на допир, са актуални във всички форми и размери. А най-хитова е имитацията на змийска кожа.

Материали

Плетените и сламени чанти определено са един нестандартен избор и сигурно все ги гледаме по витрините, но не се осмеляваме да си ги купим, защото се чудим с какво ще ги съчетаем. Е, това лято можем да ги носим както на плажа, така и в ежедневието. 

Снимка 666164

Източник: iStock

Клъчът

Той е една вечна класика, която е и сред тенденциите за лято 2024. Тази малка, елегантна чанта е подходяща както за специално поводи, така и за ежедневието, ако обичаме да съчетаваме стиловете и да внесем малко елегантност в деня си, пише Vogue.

Снимка 666163

Източник: iStock

Тип Кофа

Този тип чанти първоначално са създадени, за да се слага в тях бутилка вино, с което определено веднага ни печелят. Е, в тях можем да сложим и друго, защото са подходящи както за ежедневието, така и за по-специални поводи.

Мини чанти

Много са сладки, няма спор. Но е трудно да поберем в тях нещо почете от карти, червило и смартфон (в добрия случай). Но ако имаме подходящ повод да се изфукаме с подобно бижу, то не бива да го пропускаме.

Най-актуалният топ на пролетта (според французойките)

Най-актуалният топ на пролетта (според французойките)

Ето с какво да го комбинираме

Блясък, още блясък

Дали ще са пайети, скъпоценни камъни, големи декорации, катарами или вериги - всичко, което блести и е върху чантата ни ще бъде хит за лято 2024. И със сигурност ще ни зареди с положително настроение, а всички погледи ще са именно върху акцента в нашия тоалет.