Кога, ако не през лятото, ще си позволим да носим най-късите и изрязани дрехи, които имаме. Ако подобни не присъстват в гардероба ни, време е за летен шопинг. Защото късите топове отново са в челните позиции на летните тенденции.

За тези по-смели дрехи, които не изискват особено количество плат и не оставят много на въображението, трябва добре да сме тренирали в последните месеци. Ако е така, то гордо може да покажем стегнат корем с къс топ и още по-къси панталонки. Актуални са и моделите с висока талия, за да се получи идеална комбинация за горещите дни. 

Снимка 364803

Източник: Zara

Обикновени памучни или плетени, в бохо стил, модели (като тези на Zara), или дори с романтични дантели - ето как в разнообразието има за всекиго по нещо. Черното и бялото си остават класика, която се комбинира така добре както с дънкови панталонки или пола, така и с шарено долнище.

Снимка 364795

Източник: Zara

Топовете могат да бъдат както с тънки презрамки, така и с или въобще без паднали рамене. Защото различните модели са подходящи за различни случаи - от ежедневни разходки до среднощни партита. Но не и за офиса.

Снимка 364804

Източник: Instagram / Emily Ratajkowski

И все пак, ако не можем да се похвалим с преса като тази на Емили Ратайковски, не е нужно да се отказваме от изрязания топ. Просто трябва да го съчетаем с пола с висока талия, която прикрива корема и оставя съвсем малка линия плът между нея и горнището.