Безспорно Ашли Греъм е най-успешният plus-size модел. Тя изгря на корицата на Vogue, участва в десетки ревюта. Но досега не беше получавала честта да бъде откриваща фигура в тях. Но именно на нея решиха да поверят отговорната задача от модната къща Christian Siriano.

Юбилейното десето представяне на марката по време на Седмицата на модата в Ню Йорк започна наистина забележително. Ашли Греъм дефилира с два тоалета, решени в ярко червено.

100 килограма сексапил

100 килограма сексапил

Plus-size моделите и модата да не ти пука

Рокля в цвета на любовта, декорирана със сребърни акценти, подчертаващи извивките й. Огромно червено палто с колан на талията, под което се подават лачени високи ботуши в същия цвят.

Ашли Греъм определено изглежда като безкомпромисна прелъстителка. И за пореден път доказа, че килограмите в повече за нея са просто причина за повече самоувереност. Именно нея разходи по котешката пътека заедно с тоалетите.

Моделът не пропусна да сподели и няколко кадъра от бекстейджа. Там отново е в центъра на купона и вниманието. Греъм публикува снимка с Cardi B. А на следващия ден отново бе на подиума, като част от ревюто на Prabal Gurung. 2018-та май ще е нейната година.