Всички сме виждали жени, които определено не робуват на външния си вид и се обличат така, както им харесва (а не така, както е общоприето).

Не им пука, че бедрата им са по-големи, дупето не се събира в повечето размери дънки, а коремът им е далеч от представите за плосък.

Снимка 331894

Източник: iStock

Въпреки това, те са красиви по свой собствен начин. И най-често знаят как да подчертаят предимствата си. А недостатъците...

Който има очи за тях си е лично негов проблем. Особено ако пред него стои една самоуверена жена, която знае, че не всичко се свежда до външния вид.

Снимка 331971

Източник: GettyImages

В последните години една от най-съществените модни революции е свързана именно с навлизането на Plus-size моделите на подиумите и пред обектива.

Отдавна анорексичните девойки, на които дрехите стоят като на закачалки, не са това, което модата иска да ни предложи. Дълги години те предизвикваха завист в едни и съжаление - в други.

Снимка 331970

Източник: GettyImages

А сега отстъпват крачка назад с крачетата си, които аха да се счупят. И с уверена стъпка мястото им заемат дами, за които килограмите са просто цифри. А кантарът измерва всичко друго, но не и тяхната увереност.

Снимка 331893

Източник: iStock

Ашли Греъм безспорно е най-популярният модел, който не се вписва в градените с години представи за упражняващите тази професия. Но тя направи това, което много други - доста по-слаби от нея, не успяха. А именно: да промени представите.

Ашли Греъм се качи на камила

Да яздиш камила по бански

Съчетание между работа и удоволствие

Сега всеки от нас познава по една Ашли, Мими, Криси, която не си е обещала да свали пет килограма през новата година и не й пука, че вече клони към 100-те.

Снимка 331903

Източник: Facebook / Ashley Graham

Тя има мъж, който я обожава, може да й завидим за кариерата, както и за самочувствието. Което, очевидно, не е без покритие.