След като Оскарите се връчват на най-добрите през изминалата година в света на киното, съвсем логично е да има награди и за най-зле представилите се филми и актьори.

Оскари 2024 - ето кои са големите победители

Големите победители на Оскари 2024

Церемонията се състоя, а ето и кой се прибра у дома със статуетка

Точно това е целта на Златна малинка 2024 - от извади на преден план онези филми и актьори, които според тях са били най-зле.

Оказва се, че през изминалата година най-лошият филм е бил Winnie The Pooh: Blood and Honey. Хорърът спечели във всички пет категории, в които получи номинации, а сред тях са за най-лош филм, най-лош режисьор и най-лош сценарий.

"Непобедимите 4" също не си тръгна с празни ръце от Златна малинка 2024. Филмът бе номиниран в цели седем категории, но за щастие на замесените продуценти и актьори, си тръгна само с две награди - за най-лоша актриса в поддържаща роля (Меган Фокс) и най-лош актьор в поддържаща роля (Силвестър Сталоун), пише The Hollywood Reporter.

Джон Сина на Оскари 2024 - наистина ли актьорът излезе на сцената чисто гол

Беше ли наистина Джон Сина гол на Оскарите

Ето какво видяхме

Меган Фокс бе отличена и с още една Златна малинка, което не се случва особено често. Втората й награда е за филма Johnny and Clyde. Колкото до Сталоун - до момента той е получил цели 38 номинации, а тази награда за него е номер 12. За най-лош актьор бе избран Джон Войт за ролята му в Mercy.