Един от най-очакваните филми за тази година определено е "Вълци единаци". Новата екшън комедия, която събира Джордж Клуни и Брад Пит отново на екран след "Изгори след прочитане" отпреди 16 години, бе представена за първи път по време на фестивала във Венеция този месец.

Наистина ли Джордж Клуни и Брад Пит са получили по 35 милиона за "Вълци единаци"

Наистина ли Джордж Клуни и Брад Пит са получили по 35 милиона за "Вълци единаци"

Клуни коментира твърденията

На събитието и двамата актьори бяха придружени от половинките си - съответно Амал Клуни и Инес де Рамон. Покрай снимките на филма обаче Джордж Клуни и Брад Пит вероятно са прекарвали повече време двамата заедно, отколкото с жените си. А как са се сработили отново дълги години по-късно и каква е била атмосферата на снимачната площадка на "Вълци единаци", споделя Джордж Клуни по време на премиерата на филма в Лос Анджелис.

"От момента, в който бяхме там, беше просто лесно да го направим отново. Забавната част е, че целият диалог, в който си говорихме един на друг, беше доста лесен за правене, защото беше забавно", издава той пред People.

Снимка 683243

Източник: GettyImages

Във филма, режисиран от Джон Уотс ("Спайдърмен: Завръщане у дома), Джордж Клуни и Брад Пит влизат в ролите на двама мистериозни мъже, наети за една и съща работа. Те трябва да прикриват престъпления, като това включва дори и отърваването от трупове и неудобни доказателства.

Когато обаче се оказват принудени да работят заедно, ситуацията излиза извън контрол по начин, който никой от тях не е очаквал. Дали в крайна сметка ще успеят да преодолеят дразгите помежду си и собственото си его, за да довършат работата, остава да разберем като гледаме филма. "Вълци единаци" ще бъде наличен в Apple TV+ от 27 септември.

Междувременно пък стана ясно, че доброто партньорство между Джордж Клуни и Брад Пит ще ги събере заедно на екран съвсем скоро и за друг предстоящ филм. Още преди няколко дни се заговори, че се подготвя нов "Бандата на Оушън", а потвърждението за това даде и самият Брад Пит в интервю за E! News.

Ще има ли нова част на “Бандата на Оушън” с Брад Пит и Джордж Клуни

Ще има ли нова част на “Бандата на Оушън” с Брад Пит и Джордж Клуни

17 години по-късно

"Имаме много добър сценарий, който всички прочетоха и са готови да направят", допълва той.