"Вълци единаци" е един от очакваните филми този септември, защото в него в главните роли ще видим две добре познати и любими лица - Брад Пит и Джордж Клуни.

Трейлър на "Вълци единаци" - филмът, който събра Брад Пит и Джордж Клуни отново след 16 години

16 години по-късно - Брад Пит и Джордж Клуни отново заедно на екран

Трейлър на "Вълци единаци"

Екшън комедията е продуцирана от Apple TV+, но още от първия трейлър стана ясно, че трябва да го видим по кината и у нас от 20 септември.

Свикнали сме подобен тип продукции в Холивуд да плащат доста милиони на популярните актьори, които влизат в главните роли. New York Times дори излязоха със статия, че Клуни и Пит ще получат по 35 милиона всеки.

По време на филмовия фестивал във Венеция, където "Вълци единаци" направи своята премиера, Джордж Клуни реши да коментира тези твърдения. Оказва се, че те не са верни. Поне по думите на актьора.

Снимка 681028

Източник: GettyImages

Клуни твърди, че двамата с Брат Пит е трябвало да върнат част от парите, които са получили, защото се е разпаднала сделката за дистрибуцията по кината. И в крайна сметка, филмът ще се завърти в значително по-малък брой салони.

"Интересна статия, но какъвто и да е нейният източник за нашето заплащане, тя е милиони долари по-малко от това, което беше съобщено", казва Джордж Клуни, според The Hollywood Reporter.

Актьорът твърди, че казва всичко това, защото не смята, че подобен тип невярна информация е добра за филмовата индустрия. Защото хората ще започнат да си мислят, че това е нещо като стандартна заплата за Холивуд.

Има ли живот извън силоза - ще разберем във втори сезон на Silo с Ребека Фъргюсън

Има ли живот извън силоза - ще разберем във втори сезон на Silo с Ребека Фъргюсън

Сериалът на Apple TV+ с Ребека Фъргюсън се завръща след няколко месеца

"Мисля, че това е ужасно и ще направи невъзможно правенето на филми", допълва Джордж Клуни. Преди няколко дни стана ясно, че режисьорът Джон Уотс е подписал договор, за да работи и по втори филм за "Вълци единаци". Но за момента не е ясно дали Клуни и Пит са постигнали същото споразумение.

"Вълци единаци" е по кината от 20 септември, а от 27 септември ще е наличен за стриймване и в Apple TV+.