"Стани богат" е една от любимите на милиони зрители по цял свят игри за знания. У нас тя има вече 22-годишна история, през което време вълнува както участниците, дръзнали да седнат на стола на богатството, така и зрителите пред малкия екран.

До този момент в родния "Стани богат" само двама участници са стигали до въпрос за 100 000 лева, като само единият успява да отговори правилно. Но ето че участник ще стигне до последния въпрос за трети път и това ще се случи тази седмица, във втория сезон от излъчването на играта по bTV.

Участникът ще демонстрира завидни познания, умело използване на жокерите, невероятно спокойствие и премерен риск. Той заслужено ще бъде аплодиран в публиката от своята съпруга и един от внуците си. А след края на участието си дори ще се просълзи - след като чуе от съпругата си емоционалното признание, че е играл страхотно и колко много се гордее тя с него.

Снимка 612999

Източник: bTV

Изпълнен с много емоции и адреналин ще е епизодът на "Стани богат", в който обаче участникът ще запази хладнокръвие по време на играта си. На метри от върха с наградата от 100 000 лева той ще попита уверено: "Да разказвам или направо да кажа верния отговор?"

"Това е исторически момент, дай да те прегърна!", ще възкликне водещият Михаил Билалов. Той споделя и колко удивително е да наблюдава как участниците доказват, че е имало смисъл да четат книги, да учат и да са любопитни към света.

"Свидетел съм как знанията им се материализират и колко щастливи са те при всяко светване на отговор в зелено. Наистина нашето студио е едно от малкото останали места, където да си умен е готино!", коментира още Михаил Билалов.

Тази седмица зрителите на "Стани богат" ще разберат кой е въпросът, оценен на 100 000 лева, както и дали участникът ще отговори правилно и ще спечели голямата парична награда.

"Стани богат" е от понеделник до петък от 18 ч. по bTV