Още през април 2022 г. японският YouTube-ър, известен като Токо, за първи път разкри, че си е поръчал костюм и е напът да сбъдне мечтата си да се преобрази като куче.

Може ли трансферът на Фабиньо за 40 милиона в Саудитска Арабия да пропадне заради 2 френски булдога на футболиста

Могат ли 2 френски булдога провалят трансфер за 40 милиона

Неочаквани премеждия

И наистина, такова е било желанието му още от дете. Пред Daily Mail преди време той споделя, че тази идея му се е въртяла в главата, откакто се помни. "Спомням си, че писах в книжката си за завършване на началното училище, че искам да бъда куче и да се разхождам навън", разказва мъжът.

И ето че години по-късно мечтата му е осъществена. Но преобразяването му в куче от породата коли, си има своята цена - по-конкретно - 14 000 долара. Но пък за сметка на това приликата му с така популярната Ласи от сериала, е забележителна.

Първата си разходка навън като куче японецът Токо е направил още миналата година, въпреки че видеото от нея е качено преди десетина дни. На кадрите се вижда, че мъжът, преобразен с костюм като коли, се поздравява случайни минувачи с лапа докато се разхожда. Най-често хората му се радват искрено, но истинските кучета, с които се разминава, са доста объркани.

Голяма част от потребителите в интернет обаче също са озадачени. "Това е най-странното и безумно нещо, което съм виждал", пише в коментарите един от тях. Друг пък не скрива възхищението си от преобразяването на японеца. "Трябва да призная. Този костюм е добре направен", пише той.

За мечтата си да може да се разхожда като куче обаче YouTube-ърът не е споделял на много свои близки. Заради това, че повечето от тях първоначално са сметнали идеята за странна, само част от приятелите и семейството му знаят за процеса по преобразяването.

Кучето инвалид Хоп, което напук на препоръките за евтаназия успя да намери своите осиновители

Да отвориш сърцето си за куче инвалид, когато всички препоръчват евтаназия

Добрите истории са, за да се споделят, особено ако са от България

Японецът обяснява, че избрал да бъде коли, тъй като е искал да е голямо животно, близко до неговия размер, за да се получи най-реалистично. E! News пише, че създатели на костюма са Zeppet, на които им е отнело 40 дни да го направят.