Очакванията към "The Last Of Us: Последните оцелели" бяха доста високи още с обявяването на сериала от HBO. Но това е напълно нормално предвид успехите, които двете игри пожънаха.

The Last Of Us: Последните оцелели, Педро Паскал, Бела Рамзи и какво да очакваме от първия епизод на сериала на HBO

Какво да очакваме от "The Last Of Us: Последните оцелели" на HBO

Може би най-добрата екранизация по игра правена някога

И поне към момента сериалът също се оказва хит, защото не само всички говорят за него, но и рейтингите са наистина високи. Показателен е и фактът, че вече стана ясно, че ще има и втори сезон, а са излъчени едва три епизода от първи.

Четвърти епизод ще бъде пуснат след няколко дни и феновете вече са нетърпеливи да разберат какво ги очаква. А от HBO, разбира се, подклаждат интереса с тийзър. От видеото, което е с продължителност под минута, виждаме, че Ели (Бела Рамзи) и Джоел (Педро Паскал) продължават своето пътуване и става все по-близки.

Е, не достатъчно, за да спре тинейджърката да дразни спътника си, но това е в реда на нещата. Опитва се и да разбере как да борави с карта, което не е никак лесно начинание. И така двамата попадат в нов град, където ги очакват неприятности.

Загатнато ни е, че за първи път ще се сблъскаме и с героинята на Мелани Лински - Кейтлин, която е готова на всичко, за да намери човека, когото търси под дърво и камък.

Четвърти епизод на "The Last Of Us: Последните оцелели" е в HBO Max от 13 февруари