Делят ни часове до пускането на седми епизод на "The Last Of Us: Последните оцелели" в HBO Max и няма как да не го очакваме с нетърпение.

"The Last Of Us: Последните оцелели", епизод 7 и какво ни подказва тийзърът за него

Трогателни спомени и напрегнати моменти в седми епизод на "The Last Of Us: Последните оцелели"

Тийзърът ни подсказва, че ще има играчка-плачка

Основната причина е, за да разберем какво точно се е случило с Джоел (Педро Паскал) и каква ще бъде неговата съдба. Е, тийзърът на седми епизод не ни подсказа нищо за това, но пък ни загатва, че ще се съсредоточи върху Ели (Бела Рамзи).

Но епизод 6 все още е доста обсъждан заради всичко, което се случи в него. Но в случая не само заради сюжета и всички развръзки, а и заради един гаф, съзрян от наблюдателни фенове.

В самото начало на епизода Джоел и Ели продължават своето пътуване към Томи. Природата в Уайоминг може и да е красива, но условията са доста сурови. Особено през зимата, когато двамата правят прехода си.

В една сцена виждаме как те прекосяват огромен мост, за да продължат с пътуването си. Но в кадъра, който ни показва моста от птичи поглед, могат да се видят хора от снимачния екип, както и оборудване, пише GamesRadar+.

Game of Thrones, Starbucks и гафът в епизод 4

Гафът в епизод 4 на Game of Thrones

Едно кафе с прокиснало козе мляко, моля

Те се опитват да са незабелязани, но не им се е получило точно, както им се е искало. И ако повечето хора, дори не са обърнали внимание, то са се намерили такива, които са, и гафът е хванат. А той пък доста напомня на този с чашата за кафе от Game of Thrones, който не бе единствен.