Преди около две години разбрахме, че се подготвя нов филм за "Гарванът", а Бил Скарсгард ще влезе в главната роля.

"Гарванът", Бил Скарсгард и новият филм, който се подготвя

Ето кой ще бъде "Гарванът"

Дали този път филмът ще се получи

За всички тези месеци обаче не чухме нищо ново около The Crow и дори се усъмнихме дали ще го видим въобще по кината. Но няма страшно, защото всичко въври по план и това става ясно от първите снимки от филма, които бяха пуснати миналата седмица.

На тях виждаме Ерик Дрейвън (Скарсгард) и неговата любима Шели (FKA Twigs). Доколкото знаем, историята няма да бъде много променена и двамата ще бъдат брутално убити, но Дрейвън ще получи необичаен шанс да се завърне и отмъсти.

Не всички в социалните мрежи обаче харесват видяното и по-точно как излгежда Бил Скарсгард в главната роля. Някои го сравняват с Жокера на Джаред Лето от "Отряд самоубийци" (2016 г.), а самият режисьор Рупърт Сандърс казва, че е черпил вдъхновение от хора като Post Malone и Lil Peep, пише Complex.

В един конкретен кадър виждаме героят на Бил Скарсгард и част от многото му татуировки по тялото. Една от тях обаче предизвиква смях у някои хора. Става дума за тази в лявата част на гърдите му, където зърното му е използвано като око на човек.

Ние няма да бързаме да съдим поне докато не сме видели трейлър. А пред Vanity Fair Сандърс казва, че неговият филм няма да бъде като този от 1994 г. с Брендън Лий в главната роля. Премиерата на The Crow е насрочена за 7 юни.