Измина повече от месец, откакто FKA Twigs отправи обвинения за емоционален и сексуален тормоз към вече бившето си гадже Шая Лебоф. Няколко други жени, сред които и Sia, потвърдиха за тази особеност от природата на Лебоф, а адвокатът на актьора каза, че той ще търси психологическа помощ.

Междувременно обаче FKA Twigs разказа повече подробности за това какво е преживяла в подкаста на ВВС Grounded with Louis Theroux. Разказът й звучи доста плашещ и както самата тя казва: "Това е голям проблем в обществото ни и се среща често, но по някакви причини не говорим за него."

32-годишната изпълнителка разказва, че двата с Лебоф се запознават по време на снимките на филма Honey Boy, след което преживяват подобие на меден месец, в което всичко е съвършено. След това обаче започват проблемите.

"Когато съм учтива със сервитьор или се държа любезно с някого, той решава, че флиртувам, че искам да имам връзка с тези хора..., а аз просто си поръчвам паста. Той ми каза, че понеже зная какъв е, ми е забранено да гледам други мъже в очите."

FKA Twigs допълва, че е имала дневна "квота" от целувки, с които трябва да удостои Лебоф и, че ако това не се случи, е имала проблеми. "Когато просто седях и се взирах в тавана, ме обвиняваше, че измислям начин да го напусна, че мисля за някой друг."

Певицата допълва, че никога не е предполагала, че ще й се случи подобно нещо, но е готова да се справи с последствията, "за да се излекува". Предстои да разберем как ще се развие делото й срещу 34-годишния Лебоф.